Lieve lezer

Ik blog me in 2014 het jaar door en ga schrijven, schrijven en nog meer schrijven. Je leest hier geen verhalen over hoe ik me voel, geen verhalen over mijn werk en mijn hobbys, maar verhalen die zijn ontsproten uit mijn duim. Je leest hier de meest wonderlijke dingen die ik maar kan bedenken. Histories over ver hiervandaan, parabels over er was eens, sprookjes over ze leefden nog lang en gelukkig en fabels over pratende dieren en meubilair. Soms in dichtvorm, soms als een heus epistel, maar altijd vol fantasie en met plezier bedacht en geschreven.

Ik kan niet beloven dat alle verhalen in één keer volledig met een kop en kont in een blog terecht komen. Het zal zo verwacht ik regelmatig voorkomen dat ik een verhaal wel begin, maar dat het nooit eindigt. Stuur me in een comment gerust jouw kijk op het verdere verloop. Dit mag je natuurlijk ook doen bij verhalen die wel eindigden. Een verhaal kan immers alle kanten op. Dus net zo goed jouw kant als de mijne.

Ik wens je veel leesplezier. Ik hoop dat je van het lezen net zo geniet als ik van het schrijven.

Groet Rike

Copyright

Gebruikersvoorwaarden

Het werk op de Plankentaal mag gratis worden gelezen. Iedere verspreiding, openbaarmaking, verveelvoudiging of bewerking is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de schrijver. Wil je gebruikmaken van de teksten dan kun je contact met mij opnemen door een comment achter te laten of een e-mail te sturen naar info@plankentaal.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>