Ze gaan samen als…

Sommige mensen, dieren en dingen hebben een band. Zomaar, omdat ze elkaar leuk vinden of omdat het nou eenmaal niet anders kan. Lees hier het verhaal van hout en vuur.

12. Hout en vuur

Hout en vuur

Ik vind je mooi. Je flikkert en flonkert. Soms laai je op. Dan weer houd je je rustig. Je kan niet zonder me en laat me dat brullend weten. Je bent brutaal en veeleisend. Je omhelst me, speelt met me, besnuffelt me, likt me en zet me in vuur en vlam. Onze relatie is intens en vurig. Je houdt van me. Ik hout van jou. Brandend van verlangen brengen we onze tijd met elkaar door. Je wilt me het liefst helemaal. Ik ben voor eeuwig de jouwe zeg je. Helaas vat je dat wat letterlijk op. Je liefde is zo verhittend dat ik erdoor verteer, veras en in rook op ga. Ik neem het je niet kwalijk. Ik ga graag voor je door het vuur.

This entry was posted in Verhalen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ze gaan samen als…

  1. marloes says:

    Heel mooi, dit stukje. Zoals je alle kanten van vuur en hout belicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>